Tvarkaraštis | Sanus

Tvarkaraštis

06:45
07:45
09:00
10:00
10:10
10:30
10:50
11:00
11:10
11:30
12:00
12:10
16:00
16:15
17:00
17:15
18:00
18:15
19:10
Pirmadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:10 - 11:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:50 - 11:40
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:10 - 12:00
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
19:10 - 19:50
Antradienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Trečiadienis
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
06:45 - 07:35
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:10 - 11:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:50 - 11:40
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:10 - 12:00
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
19:10 - 19:50
Ketvirtadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Penktadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
06:45 - 07:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
09:00 - 09:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:30 - 12:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:15 - 17:05
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
17:15 - 17:55
Šeštadienis
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:00 - 10:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Sekmadienis
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
06:45
07:45
09:00
10:00
10:10
10:30
10:50
11:00
11:10
11:30
12:00
12:10
16:00
16:15
17:00
17:15
18:00
18:15
19:10
Pirmadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:50 - 11:40
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
19:10 - 19:50
Antradienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Trečiadienis
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
06:45 - 07:35
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:50 - 11:40
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
19:10 - 19:50
Ketvirtadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
Penktadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
06:45 - 07:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
07:45 - 08:35
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
09:00 - 09:50
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:30 - 11:20
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:00 - 12:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Šeštadienis
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:00 - 10:50
Treneris - Tomas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:00 - 11:50
Sekmadienis
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:00 - 17:50
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:00 - 18:50
06:45
07:45
09:00
10:00
10:10
10:30
10:50
11:00
11:10
11:30
12:00
12:10
16:00
16:15
17:00
17:15
18:00
18:15
19:10
Pirmadienis
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:10 - 11:00
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:10 - 12:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Antradienis
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Trečiadienis
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
10:10 - 11:00
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:10 - 12:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:00 - 16:50
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Ketvirtadienis
Treneris - Kineziterapeutė Neringa
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
12:10 - 13:00
Treneris - Kineziterapeutė Skirmantė
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
17:15 - 18:05
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
18:15 - 19:05
Penktadienis
Treneris - Kineziterapeutė Vaida
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
11:30 - 12:20
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 50 min.
16:15 - 17:05
Treneris - Kineziterapeutas Dominykas
(*-būtina registracija)
Trukmė: 40 min.
17:15 - 17:55
Šeštadienis
Sekmadienis

PAGEIDAUJATE UŽSIĖMIMO KITU LAIKU NEI NURODYTA TVARKARAŠTYJE? SIŪLYKITE, APSVARSTYSIME!

* Užsiėmimas vyks užsiregistravus bent 3 asmenims

Būtina išankstinė registracija! Tel. +370 6 83 83 585  el. paštu info@sanuscentras.lt

Registracija esamiems klientams

registracija